Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

alt

Nu Noord-Koreanen onder het bewind van hun leider Kim Jong-un als doel het Pan-Turkisme nastreven, hebben ze verscheidene militaire projecten om hun droom te verwezenlijken. Zo is al langer bekend dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un een Turkse federatie genaamd ‘Turan’ nastreeft. Hierin zouden alle Turkse volkeren en staten, zoals Kazakstan, Turkmenistan, Azerbeidzjan, Turkije, Noord-Cyprus, Oezbekistan, Kirgizië en vele andere, plaats hebben.
 
Het balletje begon te rollen toen afbeeldingen van de jonge Kim Jong-un tijdens zijn studentenperiode in Zwitserland lieten zijn dat hij de Grijze Wolven-ideologie openlijk steunde. Tijdens zijn studentenperiode aan de International School of Berne kwam Jong-un namelijk in contact met de grote Turkse diaspora in Europa en leerde via hen over de Turks-Koreaanse verwantschap. Beide talen behoren namelijk tot de Ural-Altaïsche taalfamilie en zijn volgens academici afkomstig van dezelfde taal. 
 
Later werd duidelijk dat Kim Jong-un nog steeds Turan nastreefde met zijn jihad-oproep en paardrijkunsten. Het laatstgenoemde had Jong-un geleerd om de Turkse natiestaten te paaien. In de Turkse cultuur geldt paardrijden als een nationaal symbool van ‘Turkisme’.
 
Nu blijkt Noord-Korea het bezoek van beroemde basketbalspeler Dennis Rodman aan Kim Jong-un in 2013 te hebben aangegrepen om hem te klonen als een supersoldaat. Het is nog niet duidelijk of de Afro-Amerikaanse Rodman vrijwillig meedeed aan het experiment. Experts meldden dat DNA-materiaal van Rodman ook zonder zijn medeweten afgenomen zouden kunnen zijn tijdens zijn verblijf in Noord-Korea. Inmiddels zijn foto’s opgedoken waar Jong-un boomlange soldaten (die merkwaardig veel op Rodman lijken qua lichaamsbouw en lengte) een onderscheiding geeft, maar ook waar supersoldaten van drie meter te zien zijn. 
 

Toon meer artikelen van deze auteur

Reacties   

 
#1 vadimchuk157a 19-02-2022 23:39
Does not follow, however, to forget that the folded situation not which character does not provide participating in forming of directions of progressive development to the wide circle (specialists). http://www.natpressru.info/index.php?subaction=userinfo&user=vasilij879l
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen