Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

alt

Het stoorde mij al een tijdje dat AIP geen aandacht schonk aan de 2012 Zomerspelen van de Olympische Spelen in Londen maar nu heb ik eindelijk een reden om hierover een artikel te schrijven. De Zwitserse voetballer, met een Italiaanse vader en Zwitserse moeder, Michel Morganella vond het namelijk nodig om middels zijn Twitter-account Koreanen uit te schelden. 
 

Na de Duitse Minister Defensie Karl-Theodor zu Guttenberg en de Hongaarse president Pál Schmitt, kwam ook Nederland in een kwaad daglicht te staan omdat maar liefst vijf hoogleraren fraude hadden gepleegd met hun onderzoek. Nu is het weer de beurt aan de Roemeense premier Victor Ponta.
 

Ongeveer een jaar geleden schoot de Noorse terrorist Breivik tientallen Noorse jongeren dood. Waarom? Hij wilde ze beschermen tegen allochtonen en vond dat Noorwegen schade ondervond door de aanwezigheid van moslims in het land. In zijn flinke manuscript, waarin hij zijn ideeën om alle moslims en allochtonen te vermoorden, verdedigt; heeft hij opvallend veel ruimte gewijd aan Turken. Later bleek ook dat een ruzie met een Turkse Noor de aanleiding was voor zijn vreemdelingenhaat.
 

Afgelopen week werd Duitsland in de halve finale van de EK uitgeschakeld door Italië. Dit verbaasde vele voetbalsupporters gezien Duitsland de favoriet was. Duitsland wist in de voetbalgeschiedenis altijd wel een prijs te halen over een periode van 20 jaar. Voor het eerst in 20 jaar werd Duitsland echter niet kampioen. Wat nog verbazingwekkender is, is waar de Duitse media de nederlaag aan verwijt. 
 

alt

Uit onderzoek is gebleken dat twee hooggeplaatste functionarissen van de Duitse inlichtingendienst met vervroegd pensioen zijn gestuurd door het Duitse parlement in een poging om bepaalde connecties in de doofpot te stoppen. Zo zouden Heinz Fromm en Thomas Sippel bepaalde Neo-Nazi’s als loopjongens gebruikt hebben.