Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De Nederlandse stervoetballer Rafael van der Vaart heeft na zijn huwelijk met het lingeriemodel Sylvie Meis nu een relatie met de beste vriendin van Sylvie: Sabia. Het verhaal heeft echter een staartje, Sabia (in het dagelijkse leven Sabiha) is een voormalig gogo-danseres maar ook de ex-vrouw van collega-voetballer Khalid Boulahrouz.

 

Het verhaal van Ötzi is een interessant verhaal, het is namelijk de oudste mummie van de prehistorie. Met zijn datering van 3300 v.C. is Ötzi zelfs ouder dan de Egyptische piramides. Doordat Ötzi meteen na zijn dood is bevroren in de bergen tussen Zwitserland en Italië, is zijn lijk ook ongelofelijk goed gepreserveerd gebleven. Ondanks zijn 5300 jaar oude staat, vertelt het ons veel over het leven in die periode. Zo is zelfs zijn maaginhoud aan ons overgeleverd en kunnen we zijn laatste twee maaltijden letterlijk aantreffen in zijn maag.
 

Steeds vaker wordt er openlijk jacht gemaakt op Turken in Europa, dat blijkt uit een onderzoek van AIP. Zo was er vorige week een brand in een appartementencomplex waarbij twee Turkse Duitsers het leven lieten en nog eens 13 gewond raakten. Volgens getuigen was de brand aangestoken door Neo-Nazi’s omdat er overwegend Turken woonden in het pand.
 

Geweld tegen Turken in Duitsland is de laatste tijd explosief gestegen. Hierbij zijn zeker twintig mensen op een bloedige en gewelddadige manier om het leven gebracht door Neo-Nazi’s. Volgens sommige berichten ging dit gepaard met steun van de Duitse geheime dienst en de politieke partij NPD. 
 

In Duitsland zijn weer Turken levend verbrand bij een brand in een appartementencomplex waar overwegend veel Turkse Duitsers woonden. Hierbij zijn twee mensen levend verbrand en nog eens 13 gewond geraakt. Naar aanleiding van de dood van deze twee Turkse Duitsers, eisen Turken in Duitsland massaal een onderzoek naar de branden die de laatste periode vele levens hebben geëist.