Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

alt

Met alle commotie rondom de vermoedelijk door Duitse Neo-Nazi’s aangestoken brand, is er ook broederlijk nieuws over een Griekse nachtclubeigenaar die minstens drie Turkse Duisters redde. Alhoewel bij de brand acht Turken op een afschuwelijke manier de dood vonden, lukte het de Griekse man om drie Turken te redden voordat de brandweer arriveerde.
 

In Duitsland is een gebouw waar Turkse gezinnen woonden in vlammen opgegaan. Acht Turkse Duitsers verloren daarbij het leven, terwijl drie nog in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen. Vermoedelijk is de brand aangestoken. Duitsland is al langer het toneel van Neo-Nazi-geweld tegen Turkse Duitsers.
 

alt

Als sedert 1963, het jaar dat Turkije zijn officiële aanvraag heeft ingediend, wordt onderhandeld over een eventuele toetreding. We zijn nu al een halve eeuw verder maar het proces is nog geen stap vooruitgekomen. De vraag is waarom Turkije na al het wachten haar verzoek niet terugtrekt en waarom de EU Turkije simpelweg weigert en gewoon ‘nee’ zegt.

 

De interne liquidaties van de PKK in Parijs op de drie vrouwelijke PKK-leden lijken steeds meer georganiseerd te zijn vanuit Nederland. Van ooggetuigen krijgen media steeds meer details over de gruwelijke executies van de drie PKK-terroristen door hun voormalige PKK-kameraden.
 

Uit onderzoek blijkt dat Belgische media vaker objectiever zijn over de terreurorganisatie PKK dan Nederlandse media. Zo stelt de Belgische website De Morgen dat “de PKK door onder meer Turkije en de Europese Unie als een terroristische organisatie wordt bestempeld en ook wordt verdacht van drugscriminaliteit en afpersing.”