Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Langzaam begint de zomer nu ook door te breken in Nederland. Na de prettige afgelopen zondag lijkt de kans op een hittegolf hoog. Officieel is het een hittegolf in West-Europa als het vijf dagen achter elkaar 30 graden of hoger is. In andere delen van de wereld wordt 30 graden niet als extreem warm gezien. Zo is het aan de Middellandse Zee soms tot wel 40 graden warm.
 

Aan voormalig accountant heeft een onbegrijpelijke berisping gekregen van de Accountantskamer wegens een niet-aan-accountancy-gerelateerd onderzoek. De oud-accountant in kwestie, Jaap ten Wolde, is de oud-directeur van integriteitsbureau BING en werd gevraagd om onderzoek te doen naar de zogenaamde seksrel in Wassenaar.
 

De zomer in Nederland lijkt eindelijk begonnen te zijn. De afgelopen week waren temperaturen boven de 25 graden en gingen veel mensen naar de vele stranden die Nederland rijk is. Voor het komende weekend staat voor zondag zelfs een recordhoogte van boven de 30 graden gepland. Hiermee lijkt de zomer dan uiteindelijk begonnen te zijn in Nederland.
 

alt

In mijn artikel Mensen, dieren en beesten heb ik de wrede zijde van de mens proberen te belichten. Recentelijk is er een videobeeld verschenen van een vrouw, die beter bekend staat als de pony-plettende-vrouw. Op de beelden is te zien hoe de beest het dier verpletterd omwille haar plezier. Dit is een video van een betaalde website en is ‘toevallig’ openbaar gemaakt. Volgens berichten zouden meerdere beelden te zien zijn op de genoemde website waarop dieren worden mishandeld. Wat wij hebben gezien schijnt dus nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

 

alt

De kickbokser uit Veghel, die samen met zijn broertje Ali Düzgün verdacht werd verantwoordelijk te zijn voor de dood van een Marokkaanse drugsdealer, is dood aangetroffen in een geparkeerde auto. Volgens ooggetuigen was hij doodgeschoten. De doodgeschoten Volkan Düzgün was van Turks-Koerdische komaf en had een langdurig conflict met een andere familie in Veghel om drugshandel.