Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Op audio-materiaal is te horen hoe Bas Nugteren de etnische achtergrond van de uitgenodigde mensen probeert te achterhalen. Volgens insiders maakte Nugteren zich binnen de Universiteit Utrecht al langer hard om Turken te weren. Ook een extern ingehuurd beveiligingsbedrijf geeft aan “zich ongemakkelijk te voelen door het gesprek met Bas Nugteren”.
 

Het ging al langer niet goed met Groenlinks, maar nu blijkt een Groenlinks-politicus denigrerende en neerbuigende uitspraken te hebben gedaan over Turken. De fractievoorzitter van Groenlinks in de Provinciale Staten van Utrecht, Bas Nugteren, is al sinds 2003 lid van Groenlinks. Vermoedelijk heeft hij langer zijn functies misbruikt om Turken te weren.
 

alt

De fractievoorzitter van Groenlinks in de Provinciale Staten van Utrecht, Bas Nugteren, blijkt racistische leuzen over Turken in Nederland te hebben gezegd. Dat blijkt uit onlangs opgedoken audiomateriaal uit 2011. Daar is te horen hoe Bas Nugteren Turken weert van de Universiteit Utrecht. Hiermee lijkt Bas Nugteren zijn functie bij de Universiteit Utrecht als Hoofd Algemeen Bestuurlijke Zaken, te misbruiken.

 

De door vele mishandelingen en andere criminele activiteiten bekend geworden Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari is betrapt op doping. Dat blijkt uit een politierapport. De middelen zouden gevonden zijn tijdens een huiszoeking van de politie. In de keuken van Badr lag een grote partij verboden en illegale middelen die gebruikt worden om de prestaties te verhogen.
 

Volgens de officiële cijfers heeft Nederland nu een bevolkingsaantal van 16,8 miljoen mensen. De bevolking stijgt nog steeds maar wel minder sterk dan in voorgaande jaren. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is dit te wijten aan de economische crisis die ervoor zorgt dat jonge vrouwen zich eerst richten op hun carrière alvorens aan kinderen te beginnen.