Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De Nederlandse media blijkt Yolanthe Sneijder-Cabau te verdedigen door de sportpresentator uit Turkije onnodig in een zwart daglicht te stellen. In Turkije had Yolanthe namelijk een interview afgegeven over haar seksleven waarin ze stelde graag met vrouwen te experimenteren in een dronken bui, en dat ze graag nog een trio wilde. Ze liet in het midden of dit met manlief Wesley was, met twee andere mannen of met één dan wel twee vrouwen.
 

De Nederlandse vakantieganger Peter Knops is enkele weken lang vastgehouden in Turkije vanwege de smokkel van archeologische vondsten die hij had gedaan aan het strand. Knops was met zijn gezin op vakantie in Antalya. Op de terugreis werd hij bij de douane op het vliegveld aangehouden wegens de archeologische vondsten die hij in zijn koffer had.
 

Per 25 juli 2013 is in Utrecht de befaamde Rode Brug met ongeveer 100 raamprostitutieplekken gesloten. Dit vanwege het vermoeden van de Gemeente Utrecht dat een groot gedeelte van de prostitutie onder dwang van vooral Oost-Europese pooierbendes werken. Omdat raamexploitant Wegra niet genoeg doet om dit te voorkomen, zijn de vergunningen van Wegra ingetrokken door de Gemeente Utrecht. Ongeveer 200 vrouwen zijn hiermee hun afwerkplek kwijt.
 

Al geruime tijd is het nieuws bekend: het bekende merk Euroshopper van Albert Heijn gaat ermee stoppen. Eigenlijk is dat een incorrecte constatering, Euroshopper wordt door Albert Heijn uit het assortiment gehaald en omdat Albert Heijn de enige exploitant van Euroshopper in Nederland is, zal het merk verdwijnen. Helemaal verdwijnen zal het overigens niet, Albert Heijn is één van de grootaandeelhouders van Euroshopper en zal de producten nu onder een andere naam verkopen.
 

alt

Nu Volkan Düzgün is doodgeschoten wegens een langdurig drugsconflict tussen twee families uit Veghel, komen er steeds meer details boven water. Zo is bekend geworden dat het tussen een Marokkaans en Turks-Koerdische familie gaat. Een jaar geleden was Youssef Sabbahi van de Marokkaanse familie al doodgeschoten door een vriend van Volkan.