Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Sinds gisteren is het nieuwe boek over de Arabische Lente uitgekomen bij Uitgeverij Aspekt onder de naam 'Omwentelingen in het Midden-Oosten: Perceptie en Gevolgen'. De redacteur is de bekende Nederlandse historicus Dr. Perry Pierik maar onder de auteurs staan prominente namen zoals veel oud-politici en bekende wetenschappers. In totaal hebben maar liefst achttien mensen (waaronder oud-politici, academici en anderen) eraan meegewerkt. Het boek is vanaf mei 2012 overal te koop.
 
Zo staan er bijdragen van onder andere academicus Armand Sag, voormalig minister-president van België Guy Verhofstadt, voormalig minister-president van Nederland Dries van Agt, voormalig ministers van Nederland Frans Andriessen, Hans van den Broek en Laurens Jan Brinkhorst; maar ook onderzoeker Maurice Becker (bekend van het boek ‘Atatürk’), onderzoeksjournalist Emerson Vermaat en docent Ruud Hoff.
 
Daarnaast staan er ook nog stukken van TROS/EenVandaag-journalist Johan Boef,  wetenschappers Willem Ouweneel, Hans Veldman en Perry Pierik alsmede van auteurs Wim Huijser, Bert van Nieuwenhuizen, Robert Lemm en Gerbrand Kip. Waarbij natuurlijk de laatstgenoemde speciale aandacht verdient omdat het mijn naamgenoot betreft.
 
Het redactionele boekenbundel probeert de gebeurtenissen in het Midden-Oosten met betrekking tot de Arabische Lente van zeer veel verschillende invalshoeken te benaderen. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd naar het boek dat binnenkort overal maar te koop zal staan. Ook staat het nu al in de digitale boekhandeletalage van Bol.com, alhoewel bestellen nog niet mogelijk is.
 

Reacties   

 
#1 Ferdinand 25-05-2012 10:19
Citaat:
Ook staat het nu al in de digitale boekhandeletalage van Bol.com, alhoewel bestellen nog niet mogelijk is.
Per vandaag wel!
 
 
#2 Erdal 26-05-2012 13:43
Is het ook als Ebook te downloaden?
 
 
#3 Ferdinand 27-05-2012 02:03
Ik heb het niet gezien als e-book.
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen