Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De Turks-Nederlandse gemeenteraadslid Mustafa Özcan blijkt al geruime tijd in Turkije te wonen terwijl hij eigenlijk op het stadhuis van Amersfoort dient te zijn. Özcan is namelijk gemeenteraadslid in Amersfoort en verdient daarmee 1700 euro per maand. Nu blijkt Özcan al een jaar niet meer op het stadhuis te zijn geweest omdat hij in Turkije woont.
 
Özcan was lid van de GroenLinks maar heeft nu zijn eigen lijst waardoor hij niet ontslagen kon worden. Volgens eigen zeggen was Özcan niet goed en had hij een rustperiode in Turkije nodig om weer beter te worden. Het is onduidelijk wat er nu gaat gebeuren. De Tweede Kamer wil extra controle en betere strafmaatregelen voor politici die naar het buitenland vertrekken voor een lange periode terwijl ze hier aanwezig dienen te zijn.
 

Reacties   

 
#1 Gozde 31-05-2013 09:29
Ik vind dat Mustafa Özcan wel een straf verdiend want terwijl die in Turkije was en zich niet bezig heeft gehouden met zijn werk is die toch uitbetaald.
 
 
#2 Uzeyir 31-05-2013 09:58
Het beste straf die ze hem kunnen geven is dat hij alles dubbel terugbetaald. Aan de andere kant denk ik van misschien ook dat hij echt ziek is zo niet en als hij het niet kan bewijzen alles weer terugbetaald.
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen