Fout

alt

Sinds 10 juni 2017 is baby Y.S. (17 maanden) vermist. Haar moeder Özde Özdemir (geboren 4 mei 1987 te Rotterdam) heeft erkend dat ze haar meegenomen heeft naar het buitenland, vermoedelijk Turkije waar moeder famillie heeft wonen in Ankara, İzmir en Çorum. Ze zou ook op badplaatsen kunnen zijn.
 
De vader is uiterst bezorgd en waarschuwt dat moeder agressief kan zijn. De laatste keer dat vader zijn dochter zag, had zij onverklaarbare kneuzingen op haar rechtervoorhoofd, een opgezwollen blauw rechteroog en krassen op haar neus & wang.
 
Het vermoeden bestaat dat moeder met de 36-jarige H.R.D. is en dat ze samen gevlucht zijn. Moeder staat bij politie bekend als iemand die vele (valse) aangiften heeft gedaan tegen vader maar dat deze allemaal geseponeerd zijn. Politie vat het samen als "De indruk die ik krijg is dat moeder van alles doet om vader zwart te maken. Dit baseer ik ook deels op meldingen die moeder heeft gedaan over vader." Nu is er een nieuw hoofdstuk gevoegd aan de handelingen van moeder, doordat ze er een internationale kinderontvoeringszaak van heeft gemaakt.


*Update 23/06/2017, 9:03*
Inmiddels is bekend geworden dat de 30-jarige Ö.Ö. zonder H.R.D. in het buitenland vertoefd. De 36-jarige Rotterdammer H.R.D. is in Nederland gesignaleerd. Eenieder bedankt voor jullie reacties en tips.
 

Toon meer artikelen van deze auteur