Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Het in 2010 opgerichte Alles in Perspectief is een blog over actualiteiten, dat zoveel mogelijk alles in zijn context plaatsend wil uitleggen omtrent het nieuws. Het nieuwsportaal gaat dan ook in op de achtergrond van de actualiteit, waarbij niet alleen politiek, economie, cultuur en wetenschap aan bod komen, maar ook de geschiedenis/historie en gedachtegang achter nieuwswaardige gebeurtenissen. Veelal trachten de redacteuren verbindingen en connecties te maken tussen verschillende gebeurtenissen om zo alles in perspectief te kunnen plaatsen. Onze redactie ziet er als volgt uit:
 

Redactie:

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

Disclaimer
Ieder redacteur schrijft onder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor de artikelen van andere redactieleden. Voorts kan men geen rechten ontlenen aan de artikelen op de website van ‘Alles in Perspectief’.
 

Incidentele en/of eenmalige gastbijdrage van:
Diana Drost, Burçin Kaygin, Joep van der Wiel, Erdi Aksoy, Wim Grommen, Mehmet Çalışkan, Barbara Boon, Abdullah Pehlivan, Zehra Kaya, Eliz Addison, Onur Kandemir, Rik Min, Yusuf Abi, Iris Kip en eventueel andere geïnteresseerde lezers.

 

AIP stelt ingezonden opiniestukken c.q. persberichten erg op prijs, deze kunnen opgestuurd worden naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Let op! Dit emailadres is uitsluitend bedoeld voor ingezonden opiniestukken c.q. persberichten dan wel technische (administratie-)werkzaamheden. Alle andere emailberichten worden automatisch weggefilterd alszijnde SPAM en kunnen derhalve niet gelezen worden door een fysiek persoon. Indien men desalniettemin belangrijke emailberichten naar dit emailadres stuurt, wordt dit ongelezen verwijderd middels een automatisch programma en is dit het eigen risico van de verstuurder.