Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De Olympische Zomerspelen van 2020 gaan toch naar Tokio, dat is het besluit van de Olympiade . Eerder had Tokio ook al de spelen georganiseerd in 1940 en 1964. Juist daarom is de keus voor Tokio extra verrassend. Andere steden die ook in de race waren, zoals Istanbul en Madrid, zouden voor het eerst een spelen mogen organiseren.
 

De Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) waarschuwt dat er weer een tekort driegt voor kamers omdat de bouw van studentenkamers nagenoeg stil ligt. In het jaar 2011 werd met de woningcorporaties afgesproken dat er zestienduizend extra studentenwoningen gebouwd zouden worden. Hiervan is slechts zevenduizend afgerond.
 

Nadat de zoon van de Duitse oud-premier Helmut Kohl met de Turkse Elif Sözen is getrouwd, zal nu de zoon van de Britse oud-premier Tony Blair ook met een Turkse trouwen. Euan Blair zal in Parijs met de dochter van Sedef Altınsoy en Jonathan Ashman. Laatstgenoemde is een Britse zakenman die zijn centen verdiend heeft met paardenraces.
 

alt

'Ik zeg zeer nadrukkelijk dat christelijke religie, zoals die in kerken georganiseerd is, altijd de grootste vijand van morele vooruitgang in de wereld geweest is, en nog steeds is.' 
                                

Bertrand Russell (1872-1970)

 

De positie van Bas Nugteren is onhoudbaar geworden, dat vinden veel mensen in Nederland. Bas Nugteren heeft een dubbelfunctie bij zowel Groenlinks als de Universiteit Utrecht en door geluidsopnamen is gebleken dat hij eind 2011 fel anti-Turkse uitspraken heeft gedaan om Turken te weren van de Universiteit Utrecht.