Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Rechtse partijen zoals PVV roepen het al jaren; Nederlandse media is in de ban van links. Ook grote groepen in de samenleving delen dat idee en hebben zich daarom gestort op alternatieve nieuwsstromen zoals FOK, PowNed, WakkerNederland en het extreemrechtse De Telegraaf.
 

Zijn motivatie om deze brief nu te schrijven is tweeledig. Ten eerste is Wim vader van 2 adoptiepubers van 14 en 17 jaar uit Colombia, die allebei liever vandaag dan morgen hun biologische ouders zouden willen ontmoeten. Hij moet er niet aan denken dat over een paar jaar ook veel kinderen uit Zuid-Europa geadopteerd kunnen worden. 
 

alt

De inmiddels beruchte voormalige hoogleraar van Tilburg University, Diederik Stapel, blijkt veel meer fraude te hebben gepleegd dan aanvankelijk werd gedacht. Dit heeft voor grote schade gezorgd voor andere onderzoekers aan de universiteit van Tilburg. De reputatie van de universiteit is inmiddels gekelderd. Bij alle onderzoeken en promoties wordt nu namelijk extra zwaar gekeken of alle bronnen wel kloppen.
 

Dikwijls probeert door middel van gebeurtenissen in het verleden een bepaald volk of staat zwart te maken. Dit doet men om verschillende redenen om uiteindelijk een bepaald doel te bereiken. Meestal heeft deze een politieke achtergrond. Dit is in dit artikel absoluut niet de bedoeling. Ik vond echter belangrijk om eens te schrijven over een onderwerp waar een taboe op staat, namelijk het slaven verleden van Nederland.

 

alt

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer Turken doodgemarteld worden in Europese cellen en politiebureaus. Zo is de Turks-Nederlandse İhsan Gürz, slechts 22 jaar oud, onder zeer verdachte omstandigheden gestorven op een Nederlands politiebureau. Eerder werd de 23-jarige Turks-Deense Ekrem Sahin doodgeslagen door gevangenisbewakers in Denemarken. Weer een andere Turkse man, de Turks-Duitse Adem Özdamar, stierf in een Duitse cel in Dortmund.