alt

De Turks-Nederlandse İhsan Gürz blijkt te zijn doodgemarteld op een Nederlands politiebureau, zo blijkt uit onderzoek. De 22-jarige Ihsan Gürz kwam vorig jaar juli om het leven toen hij hardhandig door politieagenten werd gearresteerd werd gearresteerd wegens het gebruik van een wc in een bistrorestaurant. Volgens omstanders weigerde de eigenaar van de bistro Gürz simpelweg omdat hij Turks was. Hierop ging Gürz de discussie aan waarna de eigenaar de politie belde. Vrijwel meteen verklaarden de politieagenten dat Gürz onder de invloed van drugs en/of alcohol was.
 

alt

Er is een vergeten dader in Nederland, een dader die gezien werd als de “grootste moordenaar die Nederland ooit kende”. Nog steeds wordt deze (destijds 27-jarige) Turkse Nederlander uitgekotst door de meeste mensen, zo zei de 23-jarige Paul van Drongelen dat hij “hoopt dat Yılmaz verstandig is. Hij kan maar het beste een taxi naar Schiphol nemen, de eerste de beste vlucht naar Turkije boeken en zijn gezicht hier nooit meer laten zien.”
 

Al geruime tijd zijn er geruchten dat de terreurgroep PKK vanuit Noord-Irak, waar ze gesteund worden door het regime van de Koerdische dictator Barzani, actief is in Syrië. Nu blijken ze echter vaste voet aan wal te hebben en daarbij gebieden in te lijven. Er zijn zelfs Syrische overheidsgebouwen die veroverd zijn door PKK-terroristen en nu een Noord-Irakese PKK-vlag hebben.
 

alt

Het Koerdische lokale bestuur in Noord-Irak blijkt Turkije op 3 oktober 2012 te hebben gedreigd dat “Turkije moest stoppen met het invallen van Noord-Irak”. Het Koerdische bestuur van Noord-Irak, onder leiding van de Koerdische dictator Barzani, faciliteert de terreurbeweging van de PKK om hun bloedige aanvallen op Turkse doelen uit te voeren.

 

alt

De bekende maffialoopjongen en kickboxer van Marokkaans-Nederlandse komaf, Badr Hari, blijkt de zakenman Koen Everink toch alleen mishandeld te hebben. De Turks-Nederlandse medeverdachte Ferhat Y. blijkt namelijk juist Everink te hebben willen helpen maar kreeg daarbij ook een vuistslag van de Marokkaans-Nederlandse (ex-)wereldkampioen in de zwaargewichtklasse.