Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De rechtszaak van de zusjes Zimra en Simcha Geurts tegen een groep meisjes gaat nog steeds door. Alhoewel de verdachte groep meisjes al een taakstraf opgelegd gaat krijgen van het Openbaar Ministerie, wil Zimra ook met een civiel proces de groep straffen.
 

De website Utrecht.Nieuws.nl kwam onlangs met het nieuws dat de politieke partij Groenlinks overwoog om actie te ondernemen tegen de website Alles In Perspectief. In het artikel zelf werd gesproken van ‘GroenLinks’ waar ‘Groenlinks’ bedoeld werd maar ook ging de rest van het artikel over Groenlinks-politicus Bas Nugteren.
 

De jongste telg van de beroemde advocatenfamilie Moszkowicz heeft onlangs een nieuw pand betrokken in het centrum van Utrecht aan het befaamde Neudeplein in hartje Utrecht. Het gaat om Yehudi Moszkowicz, de kleinzoon van Max Moszkowicz en de neef van Abraham ‘Bram’ Moszkowicz. Yehudi is de zoon van Robert Moszkowicz en Marjolijn Vissers, welke beiden ook succesvolle advocaten zijn.
 

Ooit gold journalist Micha Kat als een getalenteerde schrijver en schreef hij voor het Advocatenblad en NRC Handelsblad. Toen Kat echter in 2002 met ruzie vertrok bij NRC Handelsblad, ging het bergafwaarts met de journalist. Hij betichtte de NRC van verschillende onrechtmatigheden en zag een complot om zijn carrière om zeep te helpen.
 

Ongeveer twee weken geleden maakte RTV Utrecht en De Telegraaf bekend dat Groenlinks en Groenlinks-voorman Bas Nugteren juridische stappen aan het overwegen waren om de nieuwssite Alles In Perspectief te bewegen te stoppen met berichtgeving over Bas Nugteren.