Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Ongeveer twee weken geleden maakte RTV Utrecht en De Telegraaf bekend dat Groenlinks en Groenlinks-voorman Bas Nugteren juridische stappen aan het overwegen waren om de nieuwssite Alles In Perspectief te bewegen te stoppen met berichtgeving over Bas Nugteren.
 

De Russische president Vladimir Putin is met het versturen van zijn open brief naar de Amerikaanse krant The New York Times, een brievenoorlog begonnen. Dat blijkt nu de Amerikaanse senator John McCain een opiniestuk voor de Russische krant Pravda heeft geschreven. Putin schreef in zijn brief het Amerikaanse volk aan en probeerde hen te overtuigen om de Amerikaanse president Obama op andere gedachten te brengen wat betreft de militaire interventie van de Amerikanen in Syrië.
 

Precies 120 jaar nadat de oud-Turkse inscripties op grafstenen in Mongolië zijn ontcijferd, worden er nog steeds antieke grafstenen van enkele duizenden jaren oud gevonden. Ongeveer 4-5 jaar geleden waren er letters uit het runenschrift gevonden op artifacten uit Mongolië, aldus hoogleraar in Turkse talen Prof. Dr. Mehmet Ölmez van de Technische Universiteit Yıldız in Istanbul.
 
Na de open brief die de Russische president  naar de Amerikaanse krant The New York Times had gestuurd, heeft nu de Amerikaanse senator John McCain een opiniestuk voor de Russische krant Pravda geschreven. Hiermee lijkt het versturen van een open brief van een hooggeplaatste heerser een nieuwe vorm van diplomatie te zijn.
 

De in Libanon geboren activist Abou Jahjah keert terug naar België. Dat heeft hij bekendgemaakt op sociale media. Abou Jahjah kwam als 19-jarige uit Libanon naar België en verkreeg na een huwelijk met een Belgische vrouw, de Belgische nationaliteit. Hij kwam in de politiek en richtte de Arabisch-Europese Liga (AEL) op.